swMenuFree

Новости

Реакција од ЗИМ до МОН за новата концепција за основно образование

Соопштение до медиуми за испратено писмо-реакција до МОН за новата концепција за основно образование

Повеќе...

Годишно собрание на ЗИМ 2020

На 29.12.2020, во облик на онлајн состанок на платформата Zoom, се одржа Годишното собрание на Здружението на Информатичари на Македонија (ЗИМ).

 

© 2009-2022 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.