swMenuFree

Регионален натпревар

XXX Регионален натпревар 05.03.2022

 

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот

Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар со место за натпреварување 

Конечни резултати од регионалниот натпревар

Листа на поканети учесници на државниот натпревар


Регионалниот натпревар се одржува на 05.03.2022 со почеток во 12:00 часот.

Натпреварот се одржува на повеќе места, заради запазување на правилата наметнати од актуелната пандемија. Детална листа на места, и одговорни наставници за запазување на регуларноста на натпреварот се дадени во табелата подолу. Контакт наставникот и наставниците во „потпис - записник“ се должни на крај на натпреварот да го потпишат записникот во нивниот регион. Сите ментори се должни да се вклучат во спроведувањето на натпреварот како тестатори.

Распоред на учениците по простории за Скопскиот регион (Семос Едукација, Јахја Кемал)

 

Регион/ институција - домаќин Контакт наставник Потпис - записник
Гостивар Полина Божиновска Атиџе Идризи
ОСТУ „Гостивар“ Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Љубиша Кундески
Кавадарци Зоран Милевски Марија Колевска
СОУ Гим. „Добри Даскалов“ Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Тања Трајкова
Куманово Јасмина Денковска Марија Смиљков
СОУ Гимназија "Гоце Делчев" Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Бобан Поповски
Прилеп Анета Стојческа Гоце Димески
СОУ Гимназија „Мирче Ацев“ Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Летка Дојкоска
Струга Славица Секулоска Викторија Попоска
СОУ „Др. Ибрахим Темо“ Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Бобан Гавриловски
Струмица Славица Милева Ефтимова Ивана Димовска
СОУ „Јане Сандански“ Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Борче Алексов 
Штип Јулија Андова Елизабета Стојилкова
СОУ Гим.„Славчо Стојменски“ Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Дарко Даме Тасевски
СК - Јахја Кемал Селсебил Караагач Анѓелка Андрески
ПСУ „Јахја Кемал“ Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Пранвера Џафери
Јелена Арсовска
Влатко Спасев
СК - Семос Ед. Елена Столевска Ирина Иванова
Семос Едукација Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. Биљана Тримческа
Билјана Крстиќ
Елена Ристеска
Маја Станковска
Валентина Манеска-Аниќ

 

 

Прелиминарните резултати ќе бидат дадени на mendo.mk, кај соодветниот натпревар. Приговори може да се поднесат до понеделник, 7.3 до 13:00 на е-адресата natprevar AT cs.org.mk. Пред поднесување на приговор, менторите задолжително да се потсетат на правилата за поднесување приговор и насоките за што всушност е можно да се поднесе приговор. Неосновани приговори ќе бидат отфрлени и санкционирани.  

 

Листа на учесници ќе биде објавена според пријавите. Доколку има грешки во податоците, тие се по вина на пријавувачот. Овие информации ќе се сметаат за валидни при изработката на сертификатите.  Доколку е згрешено корисничкото име натпреварувачот нема да има можност да учествува на натпреварот.
Дипломи, признанија и пофалби ќе бидат подготвени и предадени за време на државниот натпревар или ќе бидат дистрибуирани електронски по завршувањето на циклусот. 
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
© 2009-2022 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.