swMenuFree

Регионален натпревар

XXIII Регионален натпревар 1.03.2015

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот

Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар

Конечни резултати од регионалниот натпревар

Листа на поканети учесници на државниот натпревар

 

Регионалниот натпревар се одржа на 01.03. со почеток во 11:30 часот.

Истиот се одржа во 3 региона: 

Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет.

Регион 2: Прилеп, простории на Економскиот факултет.

Регион 3: Струмица, просториите на средните училишта „Јахја Кемал“ и „Јане Сандански“.


Приговори, строго во однос на прашањата дефинирани според објавените правила ќе може да се поднесат со е-порака на natrpevarATcs.org.mk до понеделник 02.03 до 15:00 од страна на менторите. 

 
Дипломи, признанија и пофалби ќе бидат подготвени и предадени за време на државниот натпревар.
 
 
© 2009-2022 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.