swMenuFree

Регионален натпревар

XXIV Регионален натпревар 28.02.2016

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот

Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар

Конечни резултати од регионалниот натпревар

Листа на поканети учесници на државниот натпревар


 

 

Регионалниот натпревар се одржа на 28.02. со почеток во 12:00 часот.

Истиот се одржа во 4 региона: 

Регион 1: Скопје. Домаќини: Факулет за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) и Гимназија „Орце Николов“, Скопје.

Регион 2: Охрид. Домаќин: ОСУ Гимназија „Св. Климент Охридски“, Охрид.

Регион 3: Струмица. Домаќини: ПСУ „Јахја Кемал“ и СОУ „Јане Сандански“, Струмица.

Регион 4: Крива Паланка. Домаќин: СОУ „Ѓорче Петров“, Крива Паланка.


Прелиминарните резултати се дадени на mendo.mk, на страната на конкретниот натпревар.

Приговори, строго во однос на прашањата дефинирани според објавените правила ќе може да се поднесат со е-порака на natrpevarATcs.org.mk до понеделник 29.02 до 21:00 од страна на менторите. 

 
Дипломи, признанија и пофалби ќе бидат подготвени и предадени за време на државниот натпревар.

 

 

© 2009-2022 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.