swMenuFree

XXVIII Регионален натпревар 07.03.2020

 

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот

Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар

Конечна листа на учесници на регионалниот натпревар

Конечни резултати од регионалниот натпревар

Листа на поканети учесници на државниот натпревар


 

Регионалниот натпревар се одржa на 7.03.2020 со почеток во 12:00 часот.

Истиот се одржa во 4 региона: 

Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет (Домаќини на натпреварот: ФИНКИ и Гимназија „Орце Николов“- Скопје).

Регион 2: Кавадарци, простории на Гимназија „Добри Даскалов“

Регион 3: Струга, простории на ПСУ „Јахја Кемал“

Регион 4: Струмица, простории на СОУ Гимназија „Јане Сандански“ 

 
Листа на учесници е објавена според пријавите. Доколку има грешки во податоците, тие се по вина на пријавувачот. Овие информации се сметаат за валидни при изработката на сертификатите.
Дипломи, признанија и пофалби ќе бидат подготвени и предадени за време на државниот натпревар.

 

 

© 2009-2022 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.