swMenuFree

XXVII Регионален натпревар 10.03.2019

 

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот

Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар

Конечни резултати од регионалниот натпревар

Листа на поканети учесници на државниот натпревар


 

Регионалниот натпревар се одржa на 10.03.2019 со почеток во 12:00 часот.

Истиот се одржa во 4 региона: 

Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет (Домаќини на натпреварот: ФИНКИ и Гимназија „Орце Николов“- Скопје).

Регион 2: Струга, простории на ПСУ „Јахја Кемал“

Регион 3: Струмица, простории на СОУ „Никола Карев“

Регион 4: Кавадарци, простории на Гимназија „Добри Даскалов“ 

 
Дипломи, признанија и пофалби ќе бидат подготвени и предадени за време на државниот натпревар.
© 2009-2022 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.