swMenuFree

Регионален натпревар

XXV Регионален натпревар 04.03.2017

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот

Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар

Конечни резултати од регионалниот натпревар

Листа на поканети учесници на државниот натпревар 

 

Регионалниот натпревар се одржа на 04.03.2017 со почеток во 12:30 часот.

Истиот се одржа во два региона.

Регион 1: Скопје. Домаќини: Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) и СУГС Гимназија „Раде Јовчевски - Корчагин“, Скопје.

Регион 2: Струмица. Домаќин: СОУ „Никола Карев“, Струмица.

 
Дипломи, признанија и пофалби ќе бидат подготвени и предадени за време на државниот натпревар.
© 2009-2022 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.