swMenuFree

XXVI Регионален натпревар 11.03.2018

 

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот

Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар

Конечни резултати од регионалниот натпревар

Листа на поканети учесници на државниот натпревар


Регионалниот натпревар се одржа на 11.03.2018 со почеток во 12:30 часот.

Истиот се одржа во 3 региона: 

Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет.

Регион 2: Струга, простории на ПСУ „Јахја Кемал“

Регион 3: Струмица, простории на ПСУ „Јахја Кемал“

 
Дипломи, признанија и пофалби ќе бидат подготвени и предадени за време на државниот натпревар.
© 2009-2022 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.