swMenuFree

М(Ј)ОИ 2022

XXVI Македонска Олимпијада по Информатика (МОИ 2022) и III Македонска Јуниорска Олимпијада по Информатика (МЈОИ 2022) се одржаа на 27.04.2022 (среда), во периодот од 11:00 до 16:00 часот, во просториите на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ).

Повеќе информации за натпреварот можете да најдете овде.

© 2009-2022 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.