swMenuFree

Државен натпревар 2022

На 19 март 2022 година, во просториите на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) на Технолошко-металуршкиот факултет (ТМФ) и во просториите на Семос Едукација во Скопје, како и во просториите на Гимназија „Добри Даскалов“ во Кавадарци, се одржа XXXIII Државен натпревар по информатика.

Повеќе информации за натпреварот можете да најдете овде.

© 2009-2022 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.