swMenuFree

Почеток на циклусот натпревари за 2022-ра

Започнува циклусот на натпревари по информатика за 2022-ра година!

 

 

Повеќе информации за натпреварите за средно образование тука.

Повеќе информации за натпреварите за основно образование тука.

 

 

© 2009-2022 Здружение на информатичарите на Македонија. Сите права се задржани.